עו”ד משמורת משותפת בעל ניסיון, בקיא בכך שמשמורת משותפת מחלקת את האחריות על גידול הילדים באופן שווה בין שני ההורים. לאחר התייעצות עם עו”ד משמורת משותפת ניתן לערוך הסדר ראייה מפורט הקובע כי הילדים יגורו פיזית בביתו של כל הורה בין שלוש לארבע פעמים במהלך השבוע, כך ששגרת חייהם ויומם נעשית בפועל בשני בתים שונים.
עו”ד מזונות ומשמורת משותפת
מתי לפנות אל עו”ד מזונות ומשמורת משותפת? עורך הדין הוא דמות מפתח בעיצוב והתווית תנאי הסדרי הראייה ויש לפנות לקבלת ייעוץ משפטי וסיוע בשלב מוקדם, על מנת שלא להיגרר לניהול הליכים משפטיים מיותרים ולבזבז אנרגיה, זמן וכסף. עו”ד זיו בייטל, עו”ד מזונות ומשמורת משותפת מומחה, שיוכל לתרום לכם מניסיונו המקצועי רב השנים בטיפול במקרים כגון אלה.
שינוי בתחום
בשנים באחרונות בעת ניהול תיקי גירושין, המשמורת על הילדים ניתנה באופן כמעט אוטומטי לאם. כיום, נעשה שינוי חשוב ומשמעותי בכל הנושא של משמורת משותפת. זאת, בשל רצון האבות לקחת חלק פעיל מלא ושוויוני בגידול הילדים, שיעוגן באופן חוקי במסגרת הסכם שנעשה על ידי עו”ד משמורת משותפת. את השינוי הוביל הליך חברתי אשר קיבל חיזוק ותמיכה על ידי הליך חקיקתי.
בעת ניהול של הליך גירושין בו מעורבים ילדים, מומלץ לבני הזוג להתנהל בצורה מכבדת ורגישה על מנת שלא לפגוע בילדים יותר. ההמלצה היא לפנות לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה מאת עו”ד משמורת משותפת אשר יידע לבחון את כלל הגורמים בצורה אובייקטיבית ללא אמוציות ושיקולי אגו.
לסיכום
אם אתם נמצאים בסיטואציה של גירושין וקביעת משמורת על הילדים או עומדים להיכנס למצב כזה, מומלץ שתפנו בהקדם אל עו”ד זיו בייטל, עו”ד מזונות ומשמורת משותפת, אשר ישמח לסייע לכם במציאת הפתרון האידיאלי בנסיבות המקרה.
מדובר בסוגיה הדורשת רגישות מרבית ועדיף לנסות להגיע להסדר ללא צורך בפנייה לערכאות המשפטיות. עו”ד משמורת משותפת מקצועי ומיומן, יוכל לייעץ ולסייע לכם להגיע להסדר השם במרכז את טובת הילדים, לאחר בחינת מכלול השיקולים וראיית הנתונים והעובדות בשטח.